11 oktober 2017 - Nieuwsbrief

Stand van zaken
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van Nieuweroord. De tekeningen zijn in een vergevorderd stadium en we kunnen binnen nu en twee weken de definitieve datum van de start verkoop bekendmaken. Houdt u de nieuwsbrieven daarom goed in de gaten.

Voorinschrijving
In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat de Wooncreator online staat op http://wooncreator.com. In de Wooncreator kunt u de schetstekeningen en kenmerken van de appartementen bekijken.
Wij verzoeken u alvast een voorinschrijving* te doen op het bouwnummer of de bouwnummers van uw voorkeur. Zo kunnen wij u gerichter blijven informeren.

Hoe werkt de Wooncreator?
Via de Wooncreator kunt u de plattegronden bekijken via http://wooncreator.com. Dit kan op twee manieren:
Mogelijkheid 1: Open de Wooncreator en klik op een verdieping. U krijgt een overzichtsplattegrond van de desbetreffende verdieping te zien. Klik vervolgens op een bouwnummer en daarna rechtsboven op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.
Mogelijkheid 2: Open de Wooncreator en klik in de rechterbalk op een bouwnummer. Klik vervolgens op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.

Zodra u heeft bepaald welk bouwnummer of welke bouwnummers uw voorkeur hebben, kunt u een voorinschrijving* doen. Klik op ‘Ik schrijf me in’ (links onderin). Hier kunt u uw NAW-gegevens achterlaten en de voorkeur voor uw bouwnummer(s) aangeven.

* Wij willen benadrukken dat dit een voorinschrijving betreft en nog geen definitieve inschrijving. De definitieve inschrijving is pas mogelijk vanaf de start verkoop.

 

DOEN

Op dit moment zijn we druk bezig met de verkoopbrochure. Om u een goed beeld te kunnen geven van de toekomstige appartementen, zijn de interieurarchitecten van DOEN momenteel hard aan het werk om mooie ingetekende plattegronden en 3D-interieurimpressies voor u te maken. We kunnen niet wachten om deze met u te delen!

Studio DOEN

 

Planning

Het project Nieuweroord bestaat uit 87 appartementen: 70 koopappartementen en 17 vrije-sectorappartementen, bestemd voor verhuur.

De ontwikkeling van het gebouw loopt op schema. Momenteel bevindt het plan zich in de zogenaamde ‘concept-Definitief Ontwerpfase’. Zodra deze fase is afgerond (naar verwachting binnen enkele weken), kan de verkoop van start gaan.

De definitieve start-verkoopdatum zullen wij binnen twee weken bekendmaken.

Facebook

Sinds deze week kunt u de ontwikkelingen omtrent Nieuweroord ook volgen op Facebook. U kunt de pagina ‘liken’ via https://www.facebook.com/Wonen-in-Nieuweroord-997892007017069/. Zo houden wij u op de hoogte omtrent het laatste nieuws en nemen wij u mee in de voorbereidingen richting de start verkoop.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de makelaars van TW3 via 010 – 300 71 17, of mailen naar info@tw3.nl.