14 september 2017 - Nieuwsbrief

Woningplattegronden

Sinds enkele weken staat de vernieuwde website www.woneninnieuweroord.nl online. Sindsdien hebben wij niet alleen veel enthousiaste reacties mogen ontvangen, maar ook veel vragen over de indelingen van de toekomstige appartementen. De definitieve plattegronden kunnen wij helaas nog niet laten zien, omdat het ontwerp nog in de zogenaamde concept-DO-fase is (lees meer hierover onder het kopje Planning). Om u toch al een idee te geven van de appartementen hebben wij de schetstekeningen van de appartementen op de website geplaatst. Deze geven een goed beeld van de uiteindelijke verkooptekeningen, maar kunnen nog op kleine inhoudelijke punten worden aangepast (denk daarbij bijvoorbeeld aan het vergroten of verkleinen van een leidingschacht en/of enkele kleine aanpassingen in de plattegronden). Wij verzoeken u alvast een voorinschrijving* te doen op het bouwnummer of de bouwnummers van uw voorkeur. Zo kunnen wij u gerichter blijven informeren.

Hoe werkt de Wooncreator?
Via de Wooncreator kunt u de plattegronden bekijken via http://wooncreator.com. Dit kan op twee manieren:
Mogelijkheid 1: Open de Wooncreator en klik op een verdieping. U krijgt een overzichtsplattegrond van de desbetreffende verdieping te zien. Klik vervolgens op een bouwnummer en daarna rechtsboven op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.
Mogelijkheid 2: Open de Wooncreator en klik in de rechterbalk op een bouwnummer. Klik vervolgens op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.

Zodra u heeft bepaald welk bouwnummer of welke bouwnummers uw voorkeur hebben, kunt u een voorinschrijving* doen. Klik op ‘Ik schrijf me in’ (links onderin). Hier kunt u uw NAW-gegevens achterlaten en de voorkeur voor uw bouwnummer(s) aangeven.

* Wij willen benadrukken dat dit een voorinschrijving betreft en nog geen definitieve inschrijving. De definitieve inschrijving is pas mogelijk vanaf de start verkoop.

Planning

Het project Nieuweroord bestaat uit 87 appartementen: 70 koopappartementen en 17 vrije-sectorappartementen, bestemd voor verhuur.

De ontwikkeling van het gebouw loopt op schema. Momenteel bevindt het plan zich in de zogenaamde ‘concept-Definitief Ontwerpfase’. Zodra deze fase is afgerond (naar verwachting binnen enkele weken), kan de verkoop van start gaan.

De start van de verkoop staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar. De verhuur zal enkele maanden voor oplevering van start gaan.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de makelaars van TW3 via 010 – 300 71 17, of mailen naar info@tw3.nl.