9 november 2017 - Nieuwsbrief

Start verkoop
Eindelijk is het zover, de start-verkoopdatum is bekend! Op zaterdag 9 december start de verkoop van Wonen in Nieuweroord. Van 12.30 tot 14.00 uur bent u van harte welkom in het Museum Volkenkunde, Steenstraat 1 te Leiden om de verkoopdocumentatie op te halen. Uiteraard zijn onze makelaars aanwezig om uw vragen te beantwoorden

Praktische informatie
Parkeren kunt u in Parkeergarage Lammermarkt, Lammermarkt 2312 CW Leiden of Parkeergarage Centrum Morspoort, Bloemfonteinstraat 2 2312 ZD Leiden, meer informatie vindt u op https://www.visitleiden.nl/nl/plan-jouw-bezoek/naar-leiden/parkeren

Bij binnenkomst in het museum kunt u zich melden bij de informatiebalie. Vandaar kunt u doorlopen naar de lounge, die zich achter het museumcafé bevindt. Bewegwijzeringsbordjes wijzen u de route. De start verkoop vindt plaats in de lounge.

Nieuwe beelden
Wij zijn ontzettend trots op de eerste conceptbeelden van het prachtige Nieuweroord. Hieronder alvast enkele impressies. Wij zullen deze week op Facebook meer beelden met u delen.

Voorinschrijving
In de vorige nieuwsbrieven heeft u kunnen lezen dat de Wooncreator online staat. In de Wooncreator kunt u de schetstekeningen en kenmerken van de appartementen bekijken.
Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven via de Wooncreator, dan verzoeken wij u dit alsnog te doen. Zo kunnen wij u gerichter blijven informeren.

Hoe werkt de Wooncreator?
Via de Wooncreator kunt u de plattegronden bekijken via http://wooncreator.com. Dit kan op twee manieren:
Mogelijkheid 1: Open de Wooncreator en klik op een verdieping. U krijgt een overzichtsplattegrond van de desbetreffende verdieping te zien. Klik vervolgens op een bouwnummer en daarna rechtsboven op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.
Mogelijkheid 2: Open de Wooncreator en klik in de rechterbalk op een bouwnummer. Klik vervolgens op ‘bekijk kenmerken’. Hierna verschijnt alle informatie over het desbetreffende bouwnummer op uw scherm.

Zodra u heeft bepaald welk bouwnummer of welke bouwnummers uw voorkeur hebben, kunt u een voorinschrijving* doen. Klik op ‘Ik schrijf me in’ (links onderin). Hier kunt u uw NAW-gegevens achterlaten en de voorkeur voor uw bouwnummer(s) aangeven.

* Wij willen benadrukken dat dit een voorinschrijving betreft en nog geen definitieve inschrijving. De definitieve inschrijving is pas mogelijk vanaf de start verkoop.

 

Facebook

Volgt u ons al op Facebook? Daar houden wij u op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen. U kunt de pagina ‘liken’ via https://www.facebook.com/Wonen-in-Nieuweroord-997892007017069/. Zo houden wij u op de hoogte omtrent het laatste nieuws en nemen wij u mee in de voorbereidingen richting de start verkoop.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de makelaars van TW3 via 010 – 300 71 17 of Proper Makelaardij 071-519 09 09. Ook mailen is mogelijk via info@tw3.nl of info@proper-makelaardij.nl.