We gaan starten met de bouw!

Inmiddels hebben alle kopers bericht ontvangen dat de bouw definitief van start gaat. De aannemer IBB Kondor is gestart met bouw-voorbereidingen want we hebben bijna 70% van de koopwoningen verkocht!
De start van het bouwrijp maken van de grond staat nu geprognosticeerd voor het derde kwartaal 2018. De eerste opleveringen van de woningen zijn geprognosticeerd voor het tweede kwartaal van 2020. Over de voortgang van de bouw en prognose oplevering worden alle kopers middels nieuwsbrieven tijdens het bouwproces geïnformeerd.

Notaris
Alle kopers zullen binnenkort worden uitgenodigd door notaris Teekens Karstens om in de maand juni de appartementsrechten te kunnen transporteren.

Start bouw
Zodra de levering van het appartementsrecht heeft plaatsgevonden is ook de aannemingsovereenkomst definitief. IBB Kondor zal vervolgens binnen 3 maanden starten met de bouw. Het bouwrijp maken zal in de maanden juli en augustus gebeuren. Alle kopers nodigen wij uiteraard uit voor de feestelijke startbouw. De feestelijke handeling zal – waarschijnlijk – in september plaatsvinden.

Facebook
Ook kunt u ons volgen op Facebook. U kunt de pagina ‘liken’ via https://www.facebook.com/Wonen-in-Nieuweroord-997892007017069/. Zo houden wij u op de hoogte omtrent het laatste nieuws en nemen wij u mee in de voorbereidingen richting de start verkoop.

Contact
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de makelaars van TW3 via 010 – 300 71 17, of mailen naar info@tw3.nl
of de makelaars van Proper Makelaardij via 071 – 519 09 09 of mailen naar info@proper-makelaardij.nl .