HOE WILT Ú WONEN IN NIEUWEROORD?

Wonen in het nieuwe Nieuweroord is wonen in verscheidenheid. U heeft alle keus om uw woongenot toe te snijden op uw persoonlijke wensen. Wordt een etage in het Landhuis straks de uwe? Of heeft u een voorkeur voor de West- of voor de Oostvleugel? In Nieuweroord heeft u straks de keuze uit 33 verschillende type woningen variërend van 60 tot 195 m2.  Aan u de keus!

Wonen in het landhuis

Treedt u straks in de voetsporen van Aleidus Gerardus Bosman, de vermogende industrieel die begin vorige eeuw de grondlegger was van Nieuweroord? In ‘zijn’ landhuis – herbouwd volgende originele tekeningen – zijn straks drie appartementen te vinden. Elk landhuis-appartement strekt zich uit over één gehele woonlaag. Met andere woorden, liefhebbers van privacy en ruimte krijgen hier een kans die zich niet vaak voordoet.

Lees meer

WESTVLEUGEL

Van de twee Vleugels die Nieuweroord straks krijgt, is de Westvleugel het deel dat vast verbonden is met het Landhuis. De Westvleugel telt 41 appartementen, verdeeld over vier woonlagen. In beide Vleugels is de diversiteit aan typen groot. Zo vindt u in ‘West’ maar liefst 21 verschillende appartementen, variërend in grootte van 74 tot 195 m2. Omdat elke woonlaag maar een beperkt aantal appartementen telt, kent u straks uw buren.

Lees meer

OOSTVLEUGEL

De Oostvleugel is het gedeelte van Nieuweroord dat apart van het Landhuis is gepositioneerd. Verdeeld over de vier woonlagen biedt ‘Oost’ ruimte voor 43 appartementen, met een grote variatie in oppervlakten (van 58 tot 195 m2) en indelingen. Per verdieping is er maar ruimte voor enkele appartementen. Dit vergroot uw gevoel van privacy.

Lees meer

EEN ENTREE MET ALLURE

De entrees van de gebouwen wekken direct hoge verwachtingen. De entree in het Landhuis is dezelfde als in 1920: monumentaal, met een houten trap en karakteristieke lambrisering.

Beide Vleugels hebben entrees van een klassieke schoonheid. Imponerend door de brede trap (en de hellingbaan voor mindervalide bezoekers) en de grote kroonluchter, uitnodigend door de lobbyachtige ruimte waar u binnenkomt. Een zitje in de hal ontbreekt uiteraard niet.

Lees meer

BUITENRUIMTES

Neem plaats op uw terras en u ervaart dat de natuur in Nieuweroord overal is. Vanuit alle woonlagen is het uitzicht schitterend. Binnen, maar ook buiten. Wonen in Nieuweroord is immers vooral het beleven van de natuur, vier seizoenen lang. Daarom heeft elk appartement een groot buitenverblijf.

Lees meer

Heeft u interesse?

Contact