Landhuis

Net als toen ademt het Landhuis vooral allure. De rijke architectuur is een eeuw na dato nog altijd even fraai. En ook bij het gebruik van materialen heeft architect Henk Hartzema zich laten inspireren door het vakmanschap van toen: de luiken van de ramen bijvoorbeeld zijn identiek aan de originele exemplaren. Het eerste wat u ziet als u het Landhuis binnenkomt, is de monumentale houten trap. Ook de lambrisering brengt u meteen terug in de tijd, toen vakwerk in de bouw het werk van kunstenaars was.

Tot wel vijf kamers

Elk van de drie appartementen is even ruim, met oppervlakten van 163, 186 en zelfs 189 vierkante meter, tot wel vijf kamers aan toe! Woont u op de bovenste verdieping van het Landhuis? Dan krijgt u er over een fors deel van uw appartement een tweede woonlaag bij, in de vorm van een

entresol. Een grote glazen kap laat het daglicht in uw entresol ongehinderd naar binnen vallen.

Grote buitenverblijven

Vanuit alle woonlagen is het uitzicht schitterend. Binnen, maar ook buiten. Wonen in Nieuweroord is immers vooral het beleven van de natuur, vier seizoenen lang. Daarom heeft elk Landhuis-appartement een groot buitenverblijf. Op de eerste woonlaag heeft u de beschikking over een

prachtig zonnig terras van zeer grote afmetingen, op het zuiden. De middelste woonlaag heeft een groot balkon op het zuiden, met nog eens twee kleinere terrassen. En woont u bovenin? Dan is uw buitenruimte wel heel exclusief. Een deel van de kap valt iets terug om ruimte te creëren voor een terras met maximale beschutting en privacy!

Privéparking in de stallinggarage

Als bewoner van een van de drie Landhuis-appartementen rijdt u via de Westvleugel naar uw eigen garage met twee parkeerplaatsen onder het Landhuis. Die garage is afgescheiden van het gedeelte voor de ‘Vleugelbewoners’: tussen de bestaande stallinggarage en die voor de Landhuis-appartementen is een extra fysieke barrière aangelegd. Daardoor ervaart u de luxe van privéparkeerplaatsen, waar u met een gerust hart ook de meest kostbare auto’s kunt parkeren.

Heeft u interesse?

Contact