Oostvleugel

Vanuit elk appartement heeft u weer een ander panorama. Dat kan het Bos van Bosman zijn, de vijver, een boompartij aan de oostelijke zijde of de oprijlaan naar de appartementen.

U parkeert uw auto veilig in de half verdiepte stallinggarage, op uw eigen plek. U heeft er – in nagenoeg alle gevallen – één eigen plaats. Bij die parkeerplaats is in bijna alle gevallen ook meteen de berging gesitueerd. En voor uw fiets(en) is er een collectieve stalling voorhanden.

Ook de Oostvleugel beschikt over een eigen entree met hotelachtige allure. Via de videofooninstallatie houdt u zicht op bezoek dat zich beneden in de hal aandient. En verwacht u een pakketje dat u heeft besteld? Een handig extraatje zijn de lockers per appartement bij de entree. Bezorgers kunnen het pakketje hierin achterlaten, dus u hoeft hiervoor niet naar beneden te komen.

In de Oostvleugel heeft u straks keuze uit verschillende appartementen. We hebben hier enkele appartementen voor u uitgelicht:

Bouwnummer 47

Dit driekamerappartement is gelegen op de begane grond. In de Westvleugel treft u het zusje van dit type – bouwnummer 6 – deze bouwnummers zijn vrijwel identiek.

Het appartement heeft een woonoppervlak van circa 85 m². Vanaf uw terras heeft u zicht op de vijver en kunt u genieten van de avondzon.

Uw woning wordt standaard inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd én met vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft u een parkeerplaats tot uw beschikking.

Bouwnummer 49

Dit ruime driekamerappartement is gelegen op de begane grond. Op de 1e verdieping treft u het zusje van dit type – bouwnummer 61 – deze bouwnummers zijn vrijwel identiek.

Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 159 m2 en u heeft de beschikking over twee balkons waar u op verschillende momenten op de dag van de zon kunt genieten.

Uw woning wordt standaard met twee badkamer opgeleverd (inclusief sanitair en tegelwerk) én met vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft u twee parkeerplaatsen tot uw beschikking.

Bouwnummer 80

Dit zeer exclusieve appartement – gelegen op de topverdieping – heeft een riant woonoppervlak van 196m2! In de Westvleugel vindt u het zusje van dit woningtype – bouwnummer 38.

Dit appartement is driezijdig georiënteerd en heeft een prachtig dakterras van maar liefst 67m2. Door de gemetselde muurafscheiding geniet u van optimale privacy.

Uw woning wordt standaard met twee badkamer opgeleverd (inclusief sanitair en tegelwerk) én met vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft u twee parkeerplaatsen tot uw beschikking.

Heeft u interesse?

Contact