Westvleugel

Al naar gelang uw voorkeur heeft u een afwisselend uitzicht: de bomen aan de Rijnsburgerwegzijde, het park, de vijver of de oprijlaan. Onder in het gebouw is een half verdiepte stallinggarage te vinden. Bijna elke woning beschikt over een gereserveerde parkeerplaats. Ook een berging behoort bij uw appartement en uw fiets(en) parkeert u in de collectieve fietsenstalling. Een eigen entree ontsluit de Westvleugel. Bezoekers hebben alleen toegang als u de deur voor hen opent via de videofooninstallatie in uw appartement. Ook zijn er lockers in de hal te vinden, bestemd voor bezorgers die een pakketje voor u komen afleveren. U kunt er dus voor kiezen in uw appartement te blijven om het op een later moment op te halen.

In de Westvleugel heeft u straks keuze uit 41 appartementen. We hebben hier enkele appartementen voor u uitgelicht:

Bouwnummer 10

Een heerlijk licht ruim driekamerappartement van maar liefst 140m2. Doordat de pui van vloer tot plafond loopt heeft u een prachtig uitzicht (parkzicht west) en een mooie lichtinval. Het terras ligt op het noordwesten en heeft een oppervlak van maar liefst 40 m2.

Dit appartement wordt standaard met twee badkamers (inclusief sanitair en tegelwerk) opgeleverd en een inloopkast bij slaapkamer 1. Daarnaast heeft u vloerverwarming en vloerkoeling en een parkeerplaats tot uw beschikking.

Bouwnummer 20

Dit tweekamerappartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een woonoppervlak van circa 77 m2. U heeft een buitenruimte van 27 m2 met een prachtig uitzicht op de vijver en op het zuiden georiënteerd.

Dit appartement wordt met vloerverwarming en vloerkoeling opgeleverd en de badkamer inclusief sanitair en tegelwerk.

Bouwnummer 30

Dit riante driekamerappartement van maar liefst 167 m² is gelegen op de 2e verdieping. Met een buitenruimte van 43m2 én ochtend- en avondzon is het alle seizoenen genieten van het uitzicht op de vijver en het park.

Ook binnen beleeft u – door de puien van vloer tot plafond – de seizoenen optimaal.

Het appartement wordt inclusief vloerverwarming en vloerkoeling opgeleverd en inclusief sanitair en tegelwerk. Daarnaast heet u de beschikking over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Heeft u interesse?

Contact